بازگشت به فرم جستجو »

نمایش نتایج جستجو برای

عنوان: تکنولوژی


موارد یافت شده: 54

1 - تحلیل و بررسی شاخص های طراحی معماری و شهرسازی پایدار )نمونه موردی:انستیتو تکنولوژی شهرمصدر( (چکیده)
2 - بررسی اثر هال در صفحه گرافین برای نانو سنسورهای مغناطیسی در تکنولوژی CMOS (چکیده)
3 - کاربرد تکنولوژی ریزپوشانی بعنوان بسته بندی پروبیوتیک ها در بستنی (چکیده)
4 - تکنولوژی اطلاعات و سیاست به مثابه متون متحول برای سیاست گذاری (چکیده)
5 - کاربرد مدل پذیرش تکنولوژی جهت گسترش خدمات دولت الکترونیک (مطالعه موردی کارکنان دانشگاه فردوسی مشهد) (چکیده)
6 - منطق های سه گانه ارتباط تکنولوژی اطلاعات و سیاست (چکیده)
7 - جداسازی و بررسی خصوصیات مولکول هایscFv ضد HER2 با استفاده از تکنولوژی نمایش فاژی جهت تشخیص سرطان پستان (چکیده)
8 - تحلیل اقتصادی اثرات توسعه تکنولوژی و مکانیزاسیون بر تولید بخش کشاورزی استان قزوین (چکیده)
9 - ارزشیابی کاربردپذیری وب سایت های پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران و مرکز منطقه ای اطلاع رسانی علوم و تکنولوژی شیراز از منظر دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشگاه شیراز (چکیده)
10 - تکنولوژی رسانه ای، صنعت تبلیغات و سبک زندگی مصرف گرایانه (چکیده)
11 - بررسی و تحلیل تغییرات تکنولوژی و اقتصاد مقیاس در تولید گندم آبی: مطالعه موردی استان خراسان رضوی (چکیده)
12 - تکنولوژی های قدرت در سیاست نامة خواجه نظام الملک (چکیده)
13 - تکنولوژی و چرخش امنیت سیاسی (چکیده)
14 - بررسی تاثیـر استفاده از وسایل کمک آموزشی و تکنولوژی آموزش بر یادگیری و کیفیت تدریس (چکیده)
15 - تکنولوژی بسته بندی میوه هاوسبزیجات برش خورده (چکیده)
16 - تاثیر تکنولوژی اطلاعات بر امر سیاسی در ایران دهه هشتاد (مطالعه موردی انتخابات دهم ریاست جمهوری) (چکیده)
17 - نقش تکنولوژی نوین در توانمندسازی اقتصاد خانواده (چکیده)
18 - قارچهای دارویی: معرفی، تکنولوژی تولید، استفاده بهینه از ضایعات کشاورزی و اشتغالزایی (چکیده)
19 - کاربرد تکنولوژی های نسل جدید توالی یابی در بیوتکنولوژی، تغذیه و کشاورزی (چکیده)
20 - نسل جدید تکنولوژی های توالی یابی و چشم اندازهای آینده توالی یابی ژنوم حیوانات اهلی (چکیده)
21 - ترتیبات چند جانبه کنترل صدور(تکنولوژی و تسلیحات) و صلح سازی بین المللی (چکیده)
22 - تعیین معیارهای کمی به منظور امکان تجاری سازی تکنولوژی غشایی برای پالایشگاه های گاز کشور (چکیده)
23 - تأثیر تکنولوژی هاردل بر کیفیت و ماندگاری نان بربری (چکیده)
24 - تکنولوژی پیشرفته تولید خاک پوششی با استفاده از ورمی کمپوست برای پرورش قارچ خوراکی (Agaricus bisporus) (چکیده)
25 - ترسیم مرزهای اقتصادی بین تکنولوژی های آمین، غشایی و ترکیبی در شیرین سازی گاز طبیعی (چکیده)
26 - کاربرد پوست دوزیستان به عنوان یک پوشش دهنده در تحقیقات مقدماتی بیوتکنولوژی زخم (چکیده)
27 - مدیریت زنجیره تامین و پشتیبانی تکنولوژی اطلاعات (چکیده)
28 - نقش نانوتکنولوژی در توسعه و فرهنگ زیست محیطی (چکیده)
29 - کاربردهای شناخته شده نانوتکنولوژی در محیط زیست (چکیده)
30 - تعیین معیارهای کمی به منظور امکان تجاری سازی تکنولوژی غشایی برای پالایشگاه های گاز کشور (چکیده)
31 - تکنولوژی ریزآرایه ها در شناسایی پاتوژن های غذایی (چکیده)
32 - تکنولوژی پیشرفته تولید خاک پوششی با استفاده از ورمی کمپوست برای پرورش قارچ خوراکی (Agaricus bisporus) (چکیده)
33 - بیوتکنولوژی و مهندسی ژنتیک حبوبات: پیشرفت های جهانی و ایران (چکیده)
34 - استفاده از نانوتکنولوژی در علوم سلولهای بنیادی (چکیده)
35 - نقش بیوتکنولوژی کشاورزی در تولید غذاهای فراسودمند(عملگر) (چکیده)
36 - بهره گیری از تکنولوژی NDT در پایش وضعیت مخازن شرکت طوس فدک (چکیده)
37 - بکارگیری مدل ریاضی تحلیل پوششی داده ها در ارزیابی سطح تکنولوژی بنگاه (چکیده)
38 - تکنولوژی نانو بادی: بهره گیری درمانی از ایمونولوژی شتر (چکیده)
39 - کاربرد نانوتکنولوژی در بررسی خصوصیات ریزساختاری دیواره باکتریهای پروبیوتیک تحت تنش (چکیده)
40 - سیتو تکنولوژی نقش واهمیت آن در توسعه تحقیقات علمی چشم انداز ها وبررسی راهکارهای آموزش سیتو تکنولوژی در کشور (چکیده)
41 - بیو تکنولوژی ورمی کمپوست در تولید Agaricus bispourus (چکیده)
42 - نقش مدیریت تکنولوژی (فناورانه) در افزایش بازدهی بخش کشاورزی (برقی کردن چاه های کشاورزی در جنوب خراسان) (چکیده)
43 - استفاده از بیوتکنولوژی در اصلاح گوجه فرنگی (چکیده)
44 - نانو تکنولوژی راهبردی نوین در صنعت بسته بندی مواد غذائی (چکیده)
45 - مخاطرات و ملاحظات قانونی استفاده از نانو تکنولوژی در بسته بندی مواد غذائی (چکیده)
46 - ایمنی کاربرد نانو تکنولوژی در بسته بندی مواد غذائی و تاثیر آن بر جامعه (چکیده)
47 - معرفی تکنولوژی پیشرفته بهسازی آب کارخانجات نیشکر با استفاده از اوزن (چکیده)
48 - تکنولوژی ازن و کاربرد های آن در صنایع غذایی (چکیده)
49 - بیو نانوماشبن ها: تلفیقی از بیوتکنولوژی و نانوتکنولوژی (چکیده)
50 - تکنولوژی جدید مبدل های حرارتی صفحه ای در راستای بهینه سازی مصرف انرژی (چکیده)
51 - تولید واریته پر تولید کرم خاکی و اهمیت آن در در تولید ورمی کمپوست و کاربرد آن در بیوتکنولوژی کشاورزی و تولید مکمل غذایی (چکیده)
52 - بررسی تکنولوژی موتورهای سوخت دوگانه (گازوئیل و گاز طبیعی) در ماشین آلات کشاورزی دیزلی (چکیده)
53 - کاربرد بیوتکنولوژی در بهداشت و ایمنی فرآورده های غذایی (چکیده)
54 - پروسیدینگ دومین همایش بیولوژی و بیوتکنولوژی زعفران (چکیده)
لینک های پیشنهادی

 

30 جستجوی اخیر